De Beste Mixer
Klop heerlijke lekkernijen in elkaar met deze Mixer-recepten

Klop heerlijke lekkernijen in elkaar met deze Mixer-recepten

Geplaatst door 14-07-2022 14:48 door Sophie Jacobiatus

Mixers zijn een veelzijdig keukengereedschap waarmee je gemakkelijk heerlijke lekkernijen in elkaar kunt flansen. Van smoothies tot koekjes, van ijs tot wafels, mixers bieden een efficiënte manier om je bak- en kookprojecten snel klaar te krijgen. Wat je ook bakt, er is een mixerrecept voor je.

Om je op weg te helpen volgen hier een paar heerlijke mixer recepten waarmee je jezelf en je gezin kunt voeden.

  1. Chocolate Chip Cookies - Wie houdt er niet van chocolate chip cookies? Gebruik de mixer om boter, suiker, eieren en chocoladeschilfers gemakkelijk te combineren. Mix op lage snelheid tot het volledig gecombineerd is en schep dan de gewenste maten op een ingevette bakplaat. Bak 12 - 14 minuten en geniet!

  2. Bananenbrood - Als je wat overrijpe bananen hebt liggen, waarom gebruik je ze dan niet om een heerlijk brood bananenbrood te maken? Meng boter, suiker en vanille met een mixer en voeg dan de rijpe bananen toe. Zodra alles gecombineerd is, giet je het beslag in een ingevette broodvorm en bak je het 45 minuten.

  3. Pannenkoeken - Pannenkoeken zijn een ontbijtfavoriet en kunnen gemakkelijk gemaakt worden met een mixer. Meng gewoon bakpoeder, bloem en zout door elkaar. Voeg dan natte ingrediënten als melk, eieren en olie toe. Meng samen tot het volledig gecombineerd is en giet voor elke pannenkoek ongeveer 1/4 kop beslag in een ingevette pan. Keer om zodra het lichtbruin is en bak nog een paar minuten.

  4. Smoothies - Smoothies zijn een heerlijke en gezonde traktatie die je gemakkelijk met een mixer kunt maken. Doe je keuze van bevroren fruit, yoghurt en melk in je mixer en mix tot een gladde massa. Afhankelijk van de ingrediënten die je gebruikt, kun je verschillende smaakvolle smoothies maken.

  5. IJs - Zelfgemaakt ijs is een heerlijke traktatie die je met een mixer kunt maken. Combineer melk, room, suiker en eventuele extra ingrediënten die je wilt in een mengkom. Meng ongeveer 5 minuten en doe het mengsel dan in een ijsmachine. Laat het mengsel ongeveer 20 minuten karnen of tot het ijs dik en romig is.

Mixers zijn een geweldig hulpmiddel om in de keuken te hebben en deze mixer recepten kunnen je helpen creatief te worden in de keuken. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner of een traktatie, deze recepten zullen je gezin zeker tevreden stellen.